info@papadolfo.nl

+31 (0)174270441

Ons ijs assortiment

Ube Espesyal Filipino Ice Cream

Ube Espesyal Filipino Ice Cream van Papa Dolfo is een heerlijke ijs soort die je laat genieten van de unieke smaak van de Ube wortel die in de Filipijnen in diverse desserts verwerkt wordt.

Deze ijssoort is een smaak die populair is onder de Filipijnse gemeenschap. Deze ijs soort is een fantastische zachte culinaire ervaring gemaakt van verse melk uit de regio en met de smaak van Ube. Wie kan hier nu niet van genieten? Geniet van deze authentieke Filipijnse smaak om van te watertanden.

 

Ube ijs 1 ltr
1 liter
Ube 2,5 liter
2,5 ltr

Mango Espesyal Filipino Ice Cream

Mango Espesyal Filipino Ice Cream is een heerlijk en romig dessert dat gemaakt is van verse melk, slagroom en met liefde toegevoegde stukjes sappige Filipijnse mango. Deze smaakvolle lekkernij combineert de zijdezachte textuur van roomijs met de zoete en tropische verrukking van verse mango, waardoor elke hap een smaakexplosie is die je meeneemt naar de weelderige fruitboomgaarden van de Filipijnen.

 

 

Mango Ijs 1ltr
1 liter
Mango 2,5 liter
2,5 ltr

Banana Q Espesyal Filipino Ice Cream

Banana Q Espesyal Filipino Ice Cream is een ijssmaak die geïnspireerd is op de Filipijnse Banana Que. Het is een geliefde snack in de Filipijnse cultuur en is een veelvoorkomende snack op straatmarkten, evenementen en feesten in de Filipijnen, vaak genoten als tussendoortje of dessert. De combinatie van de zoetheid van de karamel en de zachte textuur van de banaan maakt het tot een heerlijke lekkernij die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

 

Banana Q Espesyal Filipino Ice Cream-Photoroom
1 liter
Banana Q Espesyal Filipino Ice Cream-Photoroom-1
2,5 ltr

Halo-Halo Espesyal Filipino Ice Cream

Ons Halo-Halo roomijs begint met een basis van romig kokos-ijs, waarbij de rijke smaak van zuivel de perfecte achtergrond biedt voor de explosie van smaken die volgt. Als eerbetoon aan het traditionele Halo-Halo dessert voegen we een verscheidenheid aan verrukkelijke ingrediënten toe, elk zorgvuldig gekozen om een authentieke ervaring te creëren.

Stukjes zoete rode bonen voegen een heerlijke textuur en een vleugje zoetheid toe, terwijl de zijdezachte jackfruit bijdraagt aan de tropische flair van dit verrukkelijke ijs. Kleurrijke stukjes bieden een speelse knapperigheid en een explosie van fruitige smaken, terwijl de romige textuur van jong kokos ijs een verfijnd contrast biedt.

Halo-Halo Espesyal Filipino Ice Cream-Photoroom-1
1 liter
Halo-Halo Espesyal Filipino Ice Cream 2,5-Photoroom
2,5 ltr

© 2024 All Rights Reserved.