info@papadolfo.nl

+31 (0)174270441

Ube wortel

De wortel is een knol achtig gewas ook wel bekend onder de naam yam. De Ube wortel is afkomstig uit Afrika en Azië. De knollen variëren in grootte. De Paarse jam wordt gebruikt in verschillende desserts, tevens zijn er verschillende soorten ijs met paarse jam en in combinatie met kokos. In de Filipijnen is het ook verkrijgbaar als halayá. Dit is een soort van jam. Een van de gerechten waar ube in verwerkt wordt is het zeer populair halo-halo dessert uit de Filipijnen. Dit is een schaafijs dessert met vers fruit, paarse jam, room, gecondenseerde melk en kokos.

Filipijnse Mango

Een Filipijnse mango is kleiner dan je waarschijnlijk gewend bent. Daarnaast is hij geel van kleur en is hij een beetje ovaal van vorm. Het mooiste is echter dat de Filipijnse mango de zoetste is ter wereld. Hartstikke lekker dus! Filipino’s eten de mango trouwens zowel groen als rijp (geel). Houd je van een wat zuurdere smaak, eet hem dan als hij nog een beetje groen is. Voor de liefhebber van zoet, is de gele, rijpe mango lekker.

Papa Dolfo Mango Ice

Lechon Kawali

Lechon is een Filipijnse delicatesse. De oorspronkelijke Lechon is een geheel speenvarken aan het spit. De Lechon Kawali is vergelijkbaar met de Babi Pangang zoals deze bekend is in Nederland. Lekker knapperig met een heerlijke smaak.

Filipijnse Desserts

Met Papa Dolfo heeft u een keuze uit verschillende desserts. Zo hebben wij een heerlijke mango float met honing of chocolade crackers, maar ook een ube flan dessert. Naast deze heerlijke desserts mag u de op traditionele wijze bereide Mango ijs en Ube ijs niet missen. Heerlijk als afsluiter van uw diner.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diverse soorten jam

De Filipijnen is bekend van zijn grote keuze aan vruchten. Denk daarbij aan de mango, jackfruit, durian maar ook guyabano. Papa Dolfo heeft een ruim assortiment aan ambachtelijk gemaakte jam soorten.

Fusion Kaas

Papa Dolfo heeft een bijzonder product in het assortiment. Nederlanders staan bekend om hun kaas en wij hebben deze nu samen gebracht met de Filipijnen. Met de Malunggay kaas kunt u genieten van Nederlandse kaas en Filipijnse moringa blad. Lekker en zeker bijzonder. Voor de liefhebber van de een pikante bite, hebben wij nu ook een de Malunggay kaas met pepers.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.